Спорт

Херцеговац за нове бодове

ФУДБАЛ – ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА СЕВЕР

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта забележили су два пораза у утакмицама 28. и 29. кола Војвођанске лиге група Север. Изабраници Лазара Дабижљевића су у четвртак 29. априла на свом терену СРЦ „Ђорђе Тапавица – Џоја“ убележили пораз од екипе Његоша из Ловћенца резултатом 2:0 (1:0). Треба рећи да је домаћа екипа на овај меч изашла десеткована изостанцима што је увелико „кумовало“ томе да гости доћу до целог плена на терену на којем су падале и много јаче екипе.
Прошлог викенда су Градишанци гостовали у Пачиру екипи Бачке. Ова утакмица је донела праву „битку“ два веома расположена ривала из којег је као победник изашао домаћин резултатом 3:2 (2:1). Градиштанци су повели голом Николе Ћулума али домаћа екипа користи своје шансе и окреће резултат у своју корист. Стрелац другог поготка за госте био је Данило Пејовић.
Пет кола до краја Војводина заузима шесто место са 50 бодова, два мање од петопласиране Младости из Бачког Петровца. Прво место и даље суверено држи Текстилац из Оџака са 69 бодова.
Градиштанци сутра дочекују Херцеговац из Гајдобре а потом гостују Бајши. До краја сезоне ће угостити Војводину из Товаришева и Црвенку у последњем колу, док ће у оквиру 33. кола гостовати у Врбасу.

С.Е.