High-tech sportok bázisa hamarosan Óbecsén

Csapatépítő játékok, kalandtúrák, kreatív foglalkozások, adrenalin…

Segway, elektromos quad, e-ranger, e-coaster, e-bike, hill-dog, Mission impossible, Pánikpadlás… mindössze néhány azon extrém játékok és programok közül, melyeket a hamarosan Óbecsén megnyíló High-tech sportok bázisa kínál.
A HSB cég idén tavasszal elhozza városunkba a külföldön már népszerű és igencsak közkedvelt csapatépítő játékokat, illetve olyan programokat, melyeket kisebb csapatok, baráti társaságok vagy akár párok is igénybe vehetnek. A kínálat olyan aktivitásokat tartalmaz, amelyek azoknak szólnak, akik szeretik a szórakozást, az adrenalint, a kalandot, a sporttevékenységeket, a minőségesen eltöltött szabadidőt, a kikapcsolódást, az ismerkedést és a társalgást.
A High-tech sportok bázisa kültéri és beltéri programok sokaságát fogja az érdeklődők elé tárni. A szabadtéri tevékenységek főként különféle terepjárók és sportjárművek vezetésén alapszanak, mint például segway, elektromos quad, e-ranger, e-coaster, e-bike, hill-doggal történő túrázás. Továbbá olyan csapatjátékokat is kipróbálhatnak az extrém sportok és a szórakozás kedvelői, mint a lézerharc, a buborékfoci, az íj-nyíl küzdelem, a frizbi golf vagy a sörbicikli, amelynek keretén belül a résztvevők megkóstolhatják a helyi termelők kézműves söreit és egyéb italait. A kifejezetten nyári, azaz vízi aktivitásokat az év legforróbb hónapjaiban próbálhatják ki az érdeklődők.
A beltéri programok is kiváló időtöltést és szórakozást nyújtanak majd a HSB-be látogatóknak. Ezek az aktivitások főként télen lesznek aktuálisak, amikor nem lesz lehetőség a szabadtéri játékokra és túrákra. A beltéri programkínálat magába fogja foglalni a Pánikszobát, A lehetetlen küldetést (Mission impossible) vagy a Vadnyugat elnevezésű játékot. Ezek leginkább stratégiai, rejtély és adrenalin programok, de megtalálhatóak közöttük kreatív csapatépítő tevékenységek is.
A High-tech sportok bázisának kínálatáról, árairól és egyéb információkról a HSB facebook és instagram oldalán, valamint a hsb.rs honlapon találhatnak bővebb információkat.