„Хумани људи Бечеја“: Акција „И ја верујем у Деда Мраза“ успешно се одвија

Акција удружења „Хумани људи Бечеја“ наставила се и претходне две седмице па је тако према проценама организатора за потребе обезбеђивања пакетића за децу са сметњама у развоју и са инвалидитетом као и за децу која школу похађају по ИОП систему. Потребно је да се сакупи укупно око 320.000 динара. За сада је прикупљено око 80.000 динара и акција се наставља и у наредном периоду. Потребно је да се направи око 160 пакетића. За сада је већ формирано преко 120 пакетића у вредности од око 2 хиљаде динара. Из удружења кажу да ће овим темпон највероватније успети да до краја новембра прикупе материјал да ураде све пакетиће као и да прикупе средства за свечану доделу пакетића уз Деда Мраза и велику новогодишњу журку.

Кутије у којима се прикупљају новчана средства али у роби постављене су на више локација па се моле грађани да у својим радњама, локалним трговинама обрате пажњу на кутија и да, уколико су у могућности дају неку новчану донацију за потребе ове акције.

И Предшколска установа “Лабуд Пејовић” се и ове године прикључила хуманитарној акцији удружења Хумани људи Бечеја “И ја верујем у Деда Мраза”.

У међувремену удружење „Хумани људи Бечеја“ наставља са уобичајеним активностима обезбеђивања донација грађанима који им се обрате за помоћ.

Свакодневно се путем званичне фејсбук странице удружење поклања све од намештаја, огрева, хране и друге помоћи које углавном донирају или обезбеђују сами грађани Бечеја као и поједини привредни субјекти као што су пекаре, угоститељски објекти и др. „Хумани људи Бечеја“ се захваљују грађанима и предузетницима на свакој донацији, поклону који ће некоме послужити и који ће некоме обезбедити нешто што им је неопходно а што нису у могућности сами да купе или набаве.