Економија

Јавне набавке: Пет милиона за машинско орезивање дрвећа

На порталу јавних набавки у претходном периоду током прве половине априла месеца објављено је да је само ЈП „Комуналац“ имало две јавне набавке и промену цене за потписивање уговора са фирмом из Врбаса када је у питању набавка услуге одвожења и смештаја анималног отпада у Општини Бечеј. Укупна цена новог уговореног посла је са ПДВ-ом 11 милиона динара на годишњем нивоу. 

ЈП „Комуналац“ је такође у поступку спровођења и потписивања уговора за услуге „хортикултуралног уређење  односно машинског орезивања“ дрвећа на територији општине Бечеј са уобичајеном формом која то већ годинама спроводи на територији општине Бечеј, тачније са групом извођача на челу које се налази ДОО „Машинац – ресурси“ са подизвођачима Агенцијом за привремено запошљавање која је такође део „Машинац“ групе као и фирма „Agro work“ ХР – сви из Новог Сада. Уговорена цена услуге је 5 милиона на годишњем нивоу. 

Још једна јавна набавка за ЈП „Комуналац“ објављена је на порталу и у питању је набавка горива у процесу уговарања са НИС АД Нови Сад и то на износ од 4.235.575,98  динара са ПДВ-ом.