Óbecse

Jól versenyeztek az óbecsei motorosok

Jól szerepelt nemrégiben Nagybecskereken az Oldtimer Óbecse-Törökbecse Klub, amelynek versenyzői csapatban megszerezték a harmadik helyet.
Az 50 köbcentis motorkerékpárok kategóriájában két első helyezést ért el az idei évtől az óbecsei klub tagjaként versenyző szabadkai Kenyeres Károly. Mivel 2017 óta sorozatban háromszor lett országos bajnok, régi vágya is teljesülhetett, ugyanis ezzel az eredménnyel övé lett az Arany Bukósisak díj is.
Két éves kihagyás után csatlakozott a klub csapatához Stevan Tatić, aki az oldtimer motorok kategóriájában 50 köbcentis járművével összesítésben a második helyen végzett – tekintettel arra, hogy ebben a kategóriában 175, 250 és 50 köbcentis kétkerekűek is együtt állnak rajthoz, ez valóban óriási eredmény.
Berkes Zoltán a 250 köbcentis motorkerékpárok kategóriájában a második, a 125 köbcentisek kategóriájában pedig a negyedik helyezést érte el. Goran Tajkov sajnos még a futam előtti gyakorló körök alatt elesett és megsérült.
A Nagybecskerek díja a szerbiai bajnokság utolsó versenye volt, ez után áll össze a versenyzők és a klubok végleges rangsora az idei idényre. Az óbecseiek reményei szerint az Oldtimer Óbecse-Törökbecse Klubot csapatban a harmadik hely illeti meg, de az, hogy ez valóban így lesz-e, csak decemberben derül ki.
Felvételünkön: Berkes Zoltán, Szilágyi Attila klubelnök, Kenyeres Károly, Stevan Tatić, Boja Miklós mentor és  Goran Tajkov.

F.R.