Друштво

„Комшије за комшије“: Успешно одржан хуманитарни турнир

Током претходног викенда на терену у насељу Север Ђуркић одржан је хуманитарни бадминтон турнир чији је циљ било прикупљање средстава за лечење наше суграђанке Владиславе Продановић. Организатори су уприличили поред самог турнира и хуманитарни базар на којем су се „комшијама“ прикључили и мали привредници из Бечеје и околине њих чак око 50 који су обезбедили награде за учеснике турнира али и за томболу.

На турниру је учествовало 28 екипа подељених у 3 категорије. У Лиги Кидс (деца од 7 до 15 година) победили су Огњен Лалић и Сергеј Лалић, друго место заузели су Страхиња Милићевић и Небојша Маљугић а треће Мита Вучков и Милош Бјекић, У Лиги Микс (родитељи и деца) прво место су заузели Слађан и Сергеј Лалић, друго Каменко и Нина Попадић, а треће Бранимир Топалски и Вукашин Топалски. У последњој, трећој категорији за одрасле под називом Лига Премијер прво место су заузели Марија Медић и Мирослав Опарница, друго Никола Биро и Зоран Анђелковић и треће Јелена Медић и Марија Медић

Током хуманитарног турнира сакупљено је укупно 165.000 динара. Целокупан новац ће бити дониран за лечење нашој суграђанки Владислави Продановић.

Организатори су се захвалили свим комшијама, свим такмичарима, учесницима Базара, посетиоцима, великом броју бечејских предузетника и фирми који су препознали и подржали идеју и несебично помогли да се она реализује. Бечеј се ујединио, показао да има велико срце и да ни један Бечејац није сам! Слоган је ове хуманитарне акције. Такође организатори су се свима захвалили и у Владиславино име.

На жалост, сакупљени износ није довољан. За Владиславино лечење је потребно сакупити најмање 20.000 евра, стога позивамо све грађане и фирме да јој помогнуНовац за помоћ се може уплатити и на њен текући рачун 325930060033292808.