ВестиДруштво

„Комшије зе комшије“: Пролеће у насељу

Почетак пролећа (лета?) измамио је најактивније становнике најактивнијег бечејског насеља „Север Ђуркић“ на терене око зграда. Судећи по свему, кажу највећи погодак је било постављање теретане и вежбаонице на отвореном јесенас. Справе су док траје ово лепо време пуне вежбача скоро цео дан.

„Постављање справа за вежбање у насељу је још један пун погодак! Време је показало да је овакав рекреативни садржај у насељу више него потребан. На справама вежба све више комшија и Бечејаца из овог дела града свих генерација, вежбају и наше драге комшије из Геронтолошког центра, тако да је корист за заједницу вишеструка. Подсећамо вас да су ове справе заједници поклонили наш суграђанин Џемал Срабовић и његова теретана TOP-GYM. Због свих који вежбају, због свих који нас подржавају и желе да насеље и Бечеј буду лепши, потрудићемо се да нашу теретану обогатимо новим справама за вежбање, а простор додатно уредимо пешачким стазама, паркинзима за бициклове, чесмом и јавном расветом! Почните са вежбама у нашем насељу, а кад уђете у форму, озбиљније тренинге наставите у TOP GYM-у, најбољој теретани у граду!“ – каже се у саопштењу представника „комшија“.

Наравно ради се и даље на сађењу садница око зграда па су тако крајем марта пристигле и две „коврџаве“ врбе и нови украсни жбунови, три нове магнолије, четири дрвета каталапе, четири саднице беле брезе око Геронтолошког центра. Покошена је трава око дечијег игралишта и на осталим зеленим површинама, терен је већ пун баскеташа.