Концерт и прича: Rebel star, 10. септембар u Beerabilly-у

Милан Главашки најавио је за 10.9. посету свом родном граду са интернационалним бендом Ребел Стар.

Концерт ће за публику бити бесплатан па поред одличних craft пива и хране ово вече у Beerabilly-ju ће обележити и врхунски аудио и визуелни доживљај.

Милан је нову поставу концертно представио у марту у Новом Саду, Београду и Загребу, и сада се враћа са наступом који покрива свих шест албума насталих након Милановог рада у Еви Браун и Попсајклу. Ребел Стар су уз Милана (вокал и гитара) и Звонка Обајдин (клавијатуре и вокал), Данијел Родик (гитара), Ернест Џанановић (бубањ), Горан Ритоша (бас) и Жељко Маркуш (гитара). На концерту ћете по промо цени моћи да купите ЛП „Почетак и крај“ на белом винилу (заједничко издање Pop Depresija/Geenger Records), као и бројне друге ствари из Ребел асортимана. Сам концерт биће по много чему посебан.

„Јесењи турнус концерата бенда Ребел Стар обележиће песме и приче, аудио и визуелни доживљај који ће бити мање формалан од типичног рок концерта. Причаћемо о песмама, о томе како су настале и шта их је инспирисало. Свираћемо на сваком концерту другу сет листу јер је бенд спремио пуно песама са свих шест албума уз пар нових песама. Мењаћемо инструменте и на истом концерту публика ће чути богату продукцију, од индие буке до врло интимног алт кантри акустичног звука. Свираћемо и песме које никада нису изведене уживо уз поштовање онога што публика стандардно жели да чује. Уложићемо максимум да публици и бенду сваки концерт буде нови доживљај,“ најављује Милан Главашки.

https://fb.watch/fo95BRJ5Po/