Кристина, Ангела и Жаклина – најуспешније у Max challenge-у

Кроз Max challenge је прошло више од 825 особа, а најуспешније у Фебруарском Max challenge-у су Кристина Халаи Рецо, Ангела Флеис и Жаклина Радић Крстић. Оне су заједно, укупно изгубиле 19кг за само месец дана, захваљујући новим навикама које су стекле а које се тичу здраве исхране и физичке активности. Поделиле су своје искуство из овог изазова.
„Ја сам презадовољна овим искуством које ми је било понуђено у Max challenge-у. Стекла сам нове навике од којих нећу одустајати ни у будуће. Ништа ми није било тешко. Када се одлично организујеш и када не одустајеш од свог циља. Ујутру пре посла сам доста пешачила, а остатак пре спавања. Укупно за четири недеље сам прешла 240 км. Највише сам конзумирала поврће и воће и придржавала се програма. Презадовољна сам резултатом који сам постигла. А да сам победница просто ми је невероватно и драго. Највећу подрушку сам имала од своје породице и једног изузетно доброг тренера. Могу рећи да је промена мог изгледа очигледна. Хвала свима на подршци. Свима препоручујем да се укључе у Max challenge, јер ће промени живот 100%.“ – Кристина Халаи Рецо-1. место, умањила је своју телесну тежину за 10,10%.
„Да постоји Max challenge видела сам на чувеном Facebook-у. Прошле године сам уверила себе, да није то за мене, да је презахтевно, да нећу моћи уклопити исти у своје дневне обавезе. Крајем децембра прошле године опет ми је тај чувени Facebook избацио обавештење, да креће јануарска група. Тај дан ми је изгледа био „напет“ и попунила сам упитник којим сам се и пријавила у групу. И да будем најискренија, захвална сам за тај мој напет дан. Схватила сам да #свештохоћемотоиможемо није само неки сленг. То је жива истина. На почетку шетње су ми биле најтеже. Јако брзо су ме леђа заболела. Али сам натерала себе да одрадим барем те минималне шетње. И време је урадило своје, више немам болове у леђима. Како сам натерала себе? Једноставно, јавила сам се, хтела сам, има да одрадим. До краја јануарске групе толико сам навикла на редовне шетње, на исхрану, да није било ни питање да ли ћу се пријавити и за фебруарску групу. И сад кад смо завршиле и ту другу „рунду“, промена је више него видљива. Сви у мом окружењу примећују колико сам се променила, а за ту моју промену све заслуге иду плесном клубу Max Dance и Марини. Без њених задатака, без групе чији сам члан била током изазова највероватније ни половину ових резултата не би остварила. Хвала што сте ту за нас.“ – Ангела Флеис 2.место – умањила је телесну тежину за 7,86% за месец дана.
„Пријавила сам се на Max challenge како бих скинула вишак килограма. Више пута сам покушавала разним дијетама да скинем вишак, али нисам била довољно истрајна, а и то што скинем обично ми се враћало…чак и дупло. Гледајући сјајне резултате себи блиских људи одлучила сам да се пријавим одмах након порођаја, што сам и урадила. Изазов ми је био избацити све оне намирнице из употребе које нису добре за наше тело, а које сам користила у великим количинама, као и да се покренем и да више шетам. Раније нисам шетала скоро уопште. И то је оно што ми је било најтеже, ускладити малу бебу код куће и њене потребе, као и посао супруга, са мојим шетњама. Оно што сам схватила јесте да заиста можемо све што хоћемо. Почела сам да пазим шта једем, по Марининој препоруци, шетала сам сваки дан…некада се дешавало да нахраним и успавам дете тек у 10 часова увече и да после тога изађем у штењу. Гледала сам да сваки тренутак искористим за шетање, па сам почела где год да идем да идем пешке, што раније није био случај! Оно што ми је заиста много значило јесте подршка Марине и целе групе. Група ме је непрестано мотивисала, својим километрима пешачења, а Марина разним задацима које сам желела да испуним. Мало по мало видели су се резултати, и заиста су феноменални. Оно што ме посебно радује је што сам скинула килограме заиста без гладовања…Овај, фебруарски challenge, за мене други challenge донео ми је освојену трећу награду. Изгубила сам 6 кг и 6 цм! Презадовољна сам! Пријавила сам се и на следећи challenge и планирам да учествујем све док не достигнем жељену килажу…а свакако да ћу задржати и касније, и принципе исхране и обавезну физичку активност, ако ништа бар ову у виду шетње!“ Жаклина Радић Крстић-3.место умањила је телесну тежину за 7,54% за месец дана.

Сви који желе да учествују у наредном
Max challenge-у који почиње од 23.03.2021.
могу се пријавити већ сада преко сајта
www.max-centar.com
или путем телефона 0638722020.