Спорт

Куглање: Куглаши Војводине одлазе на одмор као седмопласирана екипа

Куглашки клуб Војводина из Бачког Градишта остао је савладан у последњем колу првог дела сезоне Прве лиге Србије-група Војводина од екипе Јадран из Голубинаца са 3.228 : 3.360 односно 2:6.

Најбољи резултат у екипи Војводине имао је Милан Каћански 561 оборен чуњ, а у гостујућој Миодраг Павловић са 588 оборених чуњева. Остали играчи су оборили: Тот 547, Курцинак 532, Ердељан 543, Војновић 515 и Радатович 530 чуњева.

„У гостима смо имали убедљивог лидера на табели Јадран из Голубинаца, који је оправдао улогу фаворита. Покушали смо што бољи отпор да пружимо и грчевито смо се борили али су, морам признати, гости заслужено победили“, казао је Милан Каћански, председник КК „Војводина“ из Бачког Градишта.

Након овог меча, куглаши Војводине одлазе на одмор као седмопласирана екипа са осам бодова, а наставак првенства очекује се средином јануара.

Војновић на првенству Војводине

Иван Војновић је са оборених 565 чуњева заузео друго место на првенству зоне средња Бачка чиме је изборио право наступа на првенству Војводине. Остали играчи Војводине оборили су: Тот 535, Каћански 528 и Варга 488.Вукашин Љубојев