ВестиДруштвоМлади

КЗМ: Радна акција уређења Горанског парка

Радна акција уређења Горанског парка

Канцеларија за младе општине Бечеј организовала је радну акцију уређења Горанског парка, којој се одазвало мноштво суграђана свих генерација, од ученика, преко чланова спортских клубова, до пензионера.

Акцију је подржало и ЈП „Комуналац“, које је такође обезбедило радну снагу и механизацију, са циљем да се зелена оаза у центру Бечеја што квалитетније уреди. Догађај је посетио и председник општине Бечеј др Вук Радојевић, који је том приликом истакао да је локална самоуправа у претходном периоду уложила значајне напоре како би побољшала квалитет и садржаје у самом парку.

„У претходних неколико година уложили смо више од 15 милиона динара у реализацију различитих пројеката, који су за циљ имали да нашим суграђанима боравак у парку учине угоднијим и пријатнијим, као и да он добије додатну вредност. Током година уз финансијску подршку републичке и покрајинске власти изградили смо одговарајућу инфраструктуру у виду пешачке стазе, јавне расвете, а поред тога смо увели воду у Горанску парк и прикључили га на градски водовод, потом смо изградили трим стазу, теретану на отвореном“, истакао је др Радојевић.

Он је уједно похвалио Канцеларију за младе општине Бечеј што у континуитету брине о Горанском парку, као и све учеснике акције који су на овај начин показали висок ниво друштвене одговорности и апеловао на све суграђане да чувају све садржаје и инфраструктуру у парку, будући да је то јавна својина свих становника општине Бечеј.

Извор: Општина Бечеј