ЛИДЛ отвара радње за 65+ у недељу од 4 до 7 часова

Компанија Лидл Србија, у складу са препорукама надлежних институција, отвориће врата свих својих продавница за суграђане старије од 65 година, и то у недељу 22. марта од 4 до 7 часова ујутру, одвојено од осталог грађанства и уз пооштрене мере заштите.

Тренутном ситуацијом у вези са ширењем Корона вируса највише су погођени наши потрошачи у поменутој старосној групи, који су маме и тате, баке и деке, рођаци и комшије свих нас. Лидл продавнице су ту да им омогуће да се снабдеју намирницама, како би им олакшали период који проводе у својим домовима.

Из тог разлога, све Лидлове продавнице у Србији ће у недељу 22. марта бити ванредно отворене од 4 до 7 часова ујутру, док ће за остале потрошаче радити по новом, скраћеном радном времену од 8 до 18 часова.

Компанија апелује на своје потрошаче да у оваквим ситуацијама поступају одговорно, купују у количинама потребним за домаћинство, поштују правило одвајања термина куповине и брину о себи и другима, поштујући смернице надлежних.

Лидл Србија захваљује свим колегама и партнерима, попут добављача и шпедитера, који помажу да производи буду доступни грађанима Србије.