Спорт

MAX CHALLENGE: Јединствени програм за промену животних навика

Max challenge је програм који је за кратко време стекао велику популарност, а разлог за то су сјајни резултати које постижу учесници! За 3 године кроз програм је прошло више од 1.200 људи оба пола из више од 20 градова из Србије и из 10 других држава. Програм је намењен свима који желе да промене своје животне навике као што су: конзумација слаткиша и сланиша, касни обилни оброци, грицкање током целог дана, седентарни начин живота, физичка неактивност. Уместо тога усвајају се нове животне навике као што су: здрави и хранљиви оброци, свакодневна шетња, редовна физичка активност, фокус на позитивне аспекте живота, а које као резултат имају: смањење телесне тежине, промену структуре тела, повећану кондицију, снагу и издржљивост тела, регулацију хормонског и метаболичког статуса, снижавање холестерола, крвног притиска, већи ниво енергије и животне радости током дана, бољи фокус у свему што човек ради.

Јединственост овог програма се огледа у томе што учесници имају свакодневну целодневну, „live“ подршку током свих месец дана колико траје Max challenge. Сва комуникација се обавља online, тако да стално стиже нова доза инспирације, мотивације, подршке од целе групе. Такође, многи учесници су приметили да им баш подршка групе значи и када знају да „нису сами“ у проблему који имају.

На питање да ли сте се покајали што сте учествовали у Max challenge-u, сви досадашњи учесници су одговорили са НЕ, а многи су учествовали и неколико пута! Просечни губитак телесне тежине групе од 4,5 kg, индивидулани резултати од -20/-30kg, тоталне трансформације особа, започињање новог посла, већа посвећеност себи, веће самопоуздање и вера у себе учесника након завршетка Max challenge-a, докази су колико овај програм вреди који се ради са пуно пажње, љубави и енергије!

Програм је добио и велику подршку сјајних, успешних предузећа који награђују најбоље учеснике: Profex Akademija Zdravog Života doo Beograd, Салаш Ђорђевић Палић, Coldpressok doo Beograd, Just Superior Beograd, Sweet and fit Bečej, Сунцокрет доо Хајдуково, Barvallo Novi Sad, Phoenix Pharma Šimanovci, Franck Hrvatska, Precission Čačak, Laylastudio Bečej, Polo-med ambulanta Bečej, Italico doo Bečej, Foto studio King Bečej, Cottage Spa Ada.

Све што хоћемо, то и можемо!  www.max-centar.com


Милијана, Немања и Биљана – најбољи

Новембарски Max challenge трајао је 2-30.11.2021. године. За то време просечан губитак килограма, целе групе је био 4,44kg. Међутим било је много оних који су изгубили још више килограма.

Најбољи од најбољих су:
1. место Милијана Поздер која је за 10,56% умањила своју телесну тежину тј изгубила је 10,56 кг за само месец дана. Она је освојила награду одлазак у Profex Akademiju здравог живота у Београд.
2. место Немања Карапанџић која је за 10,12% умањио своју телесну тежину тј изгубио је 10,2kg за 4 недеље. За овај резултат освојио је боравак на салашу Ђорђевић са себи драгом особом.
3. место Биљана Савић са резултатом умањења 9,32% своје телесне тежине тј умањењем за 8kg. Cold pressok из Београда јој поклања хладно цеђене сокове.
Освајачи прва три места добијају и студијско професионално фотографисање у Фото Студију Кинг у Бечеју!

Поред тога Драгана Иванишевић освојила је велики Енова кофер, Ана Марија Берчек средњи а Тијана Јелача мали Енова кофер, које ће сигурно са уживањем користити на следећим путовањима.

Поло-мед амбуланта антицелулит масаже поклања: Ленки Ковач, Андреи Мраовић, Корнелији Букович, Јелени Јоцковић и Кристини Ковач!
А сјајне учеснице Татјана Митић, Љиљана Вишковић и Ђурђица Стојановић су за 4 недеље прешле више од 300km за шта добијају преслатке намазе без шећере Sweet and fit i Coldpressok.
Честитамо свима!