ЗанимљивостиРазонода

MAX DANCE: Велики годишњи концерт

Marina Radić

U četvrtak 15.6.2023. je održan Veliki godišnji koncert Plesnog kluba Max dance. Nastupalo je stotinu plesača, članova PK Max dance, a nastupili su i plesači iz PK Quick Dance iz Novog Kneževca.

Publika je uživala u grupnim koreografijama najmlađih članova od 3-4 godine, u nastupima malo starijih devojčica 5-7 godina, zatim u tačkama devojčica koje imaju 8-15 godina iz grupa mini disco, disco kids, balet, disco, gimnastika ali i u takmičarskim grupama ovog kluba. Takođe su nastupili i solo plesači Max dance-a. Dr Romana Romanov je objasnila značaj redovnih pregleda posture svih članova kluba, u pravilnom rastu i razvoju dece.

Aleksandra Radić i Anja Milovanov putuju u sredu 21.6.2023.na Svetsko prvenstvo u disco dance-u koje će se održati u Češkoj.

Marina Radić, predsednik kluba, kaže da su devojke spremne za ovo takmičenje, da očekuju dobre rezultate s obzirom da su puno trenirale i dobro su se spremile za ovo takmičenje.

Ono što je isto važno za klub i našu zemlju je što će Marina Radić na ovom Svetskom prvenstvu po prvi put biti i Mok sudija.

U Max dance-u su organizovani i treninzi tokom leta po izmenjenom rasporedu kako za decu tako i za devojke i žene. Treninzi će se održavati u periodu 10.7-6.8.2023.a svi zainteresovani se mogu javiti i prijaviti. Info telefon 0638722020.