Megnyílt a LIDL Óbecsén

Egyedi kínálat a polcokon, harminc új munkahely

Március 12-én megnyílt a LIDL németországi üzletlánc boltja Óbecsén, a Danilo Kiš utcában. A megnyitón az üzlet vezetősége mellett részt vett Óbecse község polgármestere, Dragan Tošić is. A szupermarketben harminc személy állhatott munkába.
A községelnök a megnyitón elmondta, hogy ez a negyedik német vállalat Óbecsén, és külön örömmel tölti el, hogy ez harminc új munkahelyet is jelent. Tošić arról is beszélt, hogy hamarosan várható a Danilo Kiš utca teljes körű felújítása a Zöldfás utcától a Doszitej utcáig. Ez magába foglalja majd nem csak az útburkolatot, hanem a járdákat is.
A szupermarket saját parkolóval is rendelkezik, amely valamivel több, mint 100 gépjárműnek biztosit parkolóhelyet közvetlen a bolt mellett. A szupermarket polcain a vásárlók találkozni fognak hazai és külföldi árucikkekkel egyaránt. A friss pékáru, zöldségek és gyümölcsök, valamint húsok mellett a LIDL kiemelkedik abban, hogy ruhaneműt, szerszámokat, lábbelit és más árucikkeket is kínál az adott évszaknak megfelelően. Az üzlet vezetőségétől azt is megtudhattuk, hogy csütörtökönként lehet számítani akciós árakra és különféle kedvezményekre, melyek minden héten másik termékcsoportra vonatkoznak majd.

D.P.