Култура

Музичка школа „Петар Коњовић“: Реприза „Новогодишњег концерта“ наставника

Као и сваке године до сада на оба новогодишња концерта Музичке школе „Петар Коњовић“ (и наставника и ученика) сала Градског позоришта била је премала да прими велик број оних који су желели да погледају концерте. Попуњена су била и места за стајање око гледалишта а многи су остали ускраћени за ове јединствене музичке догађаје које једном годишње буду својеврсни новогодишњи поклон Бечејцима од стране колектива и ансамбала Музичке школе.

Ове године наставници ове школе су се одлучили да у току фебруара месеца поново организују концерт, направе малу репризу и омогуће оним грађанима који нису успели за празнике да уђу препуну салу да доживе мало празничне атмосфере па макар и у фебруару.

„Музичка школа је приредила Новогодишњи концерт наставника пред Божићне и Новогодишње празнике. Том приликом бечејска публика је поново показала да је привржена уметничкој музици, а исто тако је верна извођачима који сваке године изненаде својим вештинама, креацијом и маштом. Обзиром да су том приликом многи остали стојећи у позоришној сали, наставници музичке школе су одлучили да приреде репризу. На репертоару ће бити извођене тачке са претходног концерта, а и неке које публика до сада није чула. Концерт је заказан за понедељак 13. фебруар, са почетком у 19 часова у сали Градског позоришта. У жељи да се наш репертоар чује и у неким другим местима ван Бечеја, унапред се захваљујемо публици која ће плаћањем карте у износу од 200 динара омогућити да то и остваримо.“ – каже се у саопштењу из школе.