Награде за „Тандербал“ манифестацију

На Међународном фестивалу туризма у Новом Саду „Тандербал“ је уврштен у манифестације прве категорије у Србији, категоризацију коју врши удружење „Туризам и Манифестације Србије“. Према речима директора Туристичке организације Бечеј која је организатор овог фестивала  ово је велики успех за општину Бечеј и туризам у нашем граду. Поред ове категоризације „Тандербал“ је освојио и Велику златну мeдaљу зa мaнифeстaциjу коју дoдeљуje Нoвoсaдски Сajaм.

Јован Јечански нам је рекао и да је посебно задовољан јер је и са финансијске тачке гледишта ова манифестације успешно организована, целокупна средстава за релизацију су се уклопила у предвиђени буџет који је опредељен за ову манифестацију, потрошено је и мање средстава него што је предвиђено јер су се организатори максимални трудили да се уклопе у ставке из буџета манифестације и да чак понегде и уштеде нека средства.

„Тандербал“ ће бити организован и следеће године средином августа па организатори имају још доста времена да осмисле нове активности и да започну рад на реализацији финансијске конструкције за следећи фестивал. Овогодишњи „Тандербал“ био комплетно финансиран из општинског буџета са скоро 5 милиона динара а да ли ће тако бити и следеће године одлучиће локална самоуправа или ће се ићи на комерцијалнији приступ који подразумева проналажење спонзора за поједине активности манифестације.