ВестиСпорт

Najbolje u poslednjem Max challenge-u Stanica Vojinović, Vesna Đorđević i Livia Berta

Uperiodu 30.04-28.05.2024. održan je majski max challenge u kome je prosečan gubitak kilograma cele grupe iznosio 3,5kg.

Najbolje od najboljih su bile:

  1. mesto Stanica Vojinović iz Radičevića koja je umanjila svoju tel-esnu težinu za čak 10,24%. Kao nagradu je osvojila Zepter MyIonZ pro jonizator i fantastičan tretman lica Facefitness.niniva.
  2. mesto je osvojila Vesna Đorđević iz Zrenjanina koja je umanjila svoju težinu za 7,9kg za samo 4 nedelje. Kao nagradu je osvojila poklon vaučer za kupovinu u Fashion and friends official radnjama.
  3. mesto je osvojila Livia Berta iz Bečeja koja je umanjila svoju telesnu težinu za 6,53%. Njoj je pripala nagrada-paket hladno ceđenih Coldpressok sokova.
Najbolje u poslednjem
Max challenge-u: Stanica Vojinović, Vesna Đorđević i Livia Berta

Ove tri dame su lakše zajedno za čak 21,2kg  posle samo 4 nedelje!

Takođe nagrađene su i profesionalnim studijskim fotografisanjem u foto studiju King u Bečeju. Za fenomenalne rezultate pohvaljene su i Marijana Đaković iz Bečeja, Angela Šetalo iz Švajcarske i Suzana Banović iz Bačkog Gradišta, koje su i nagrađene prelepim Enova koferima.

Tinde Hegediš iz Bečeja, Angela Farkaš iz Bačkog Gradišta i Livia Kiš iz Srbobrana uživaće u anti-celulit tretmanima udarnim talasima u ambulanti Polo-med u Bečeju i time će dodatno biti inspirisane i mo-tivisane da brinu o svom telu i izgledu.

Eržebet Zaluckij iz Nemačke je prešla oko 400km za 4 nedelje i kao osoba u grupi koja je prešla najviše km osvojila poklon paket prijatelja ovog programa.Martina Vukobrat iz Nemačke, trudnica u grupi je nagrađena besplatnim učešćem u sledećem Max challenge-u kako bi fit, zdrava i zadovoljna iznela svoju trudnoću i porođaj na najlepši način.

A Marijana Đaković iz Bečeja je i po mišljenju cele grupe najkorisniji član grupe, osoba koja je svojim porukama najviše inspirisala i podržala druge da i oni uspeju, pa je zato još jednom pohvaljujemo i nagrađena je poklonom iz apoteke Herba iz Bečeja koja je uvek uz program Max challenge, zdrave navike i brigu o svom telu!

Ovo je bio još jedan itekako zabavan i uspešan Max challenge!

Sledeći Max challenge počinje 25.6.2024.  a prijave su u toku. Info telefon 0638722020.