Спорт

Најбољи у Мајском Max challenge-u

Аница Ћелап је победница Мајског Max challenge-u!!!

Била је јако вредна, посвећена и сваки задатак је урадила. То је довело и до губитка -10,2кг (односно 12,8% њене почетне телесне тежине). Учествује и у Јунском Max challenge-u. Она ће додатно добити савете и информације о свом телу у врхунској установи Profex Akadamiji у Београду, а КИНГ студио ће урадити њено професионално студијско фотографисање.
“Кад сам почела са овим програмом ни помишљала нисам да могу да будем најбоља нити ми је то био циљ. Мој циљ је био да скинем вишак килограма, побољшам здравствено стање и стекнем здраве навике. Мислим да сам на правом путу и идем до последњег грама вишка, не одустајем. Учествујем и у Јунском Max challenge-u. Препоручила бих ово свима који имају исте проблеме, неће погрешити јер овај програм стварно ради. Марини хвала за сваки грам мање, 10.200 пута ХВАЛААААА.” Аница Ћелап.

Ливиа Берта и Срђан Остојић укупно су умањили своје телесне тежине за 18,7кг за само месец дана!

Они су пример да све што хоћемо то и можемо. Бодрећи једно друго, овај брачни пар је и пример за заједништво, љубав, подршку! Учествују и у јунском Max challenge-u. Награђени су боравком на предивном салашу Ђорђевић и професионалним фотографисањем у студио КИНГ.
“Учествовањем у Мајском Max challenge-u стекли смо искуство да живот може бити много лепши и здравији него што је био раније. Променили смо многе лоше навике почевши од исхране, слабе физичке активности. Посветили смо много више времена себи и свом животу. Схватили смо да уравнотежена исхрана и свега 2 сата времена дневно одвојена да се посветимо сами себи много значи у животу. Настављамо даље, јер ово није наш крањи циљ. Само јако!” Ливиа Берта и Срђан Остојић.

Теодора Леле је за само месец дана, смањила своју телесну тежину за 8кг.

Поред недељних награда које је освојила, освојила је и 3.место у Мајском Max challenge-u. Без сумње је успела да победи себе. Освојила је и тродневни Coldpressok детоx пакет и професионално студијско фотографисање у КИНГ студију.
“Учешће у Max Challenge-u сматрам предивним искуством. Пре свега сам успела да регулишем исхрану, тачније да избацим све намирнице које „праве штету“. Шетње су заиста утицале на повећаје енергије и побољшање расположења. Овај програм је представљен као такмичење са другим људима, али сматрам да је поента такмичити се са самим собом јер само на тај начин постајемо најбоља верзија себе.” Теодора Леле.