Немања Перендић нови председник МФСО Бечеј – Србобран

На редовној изборној Скупштини изабрано је ново руководство Међуопштинског фудбалског савеза општина Бечеј – Србобран.

Наредне четири године функцију председника обављаће Немања Перендић из Србобрана, који је истакао да му је једногласно поверење које му је указано велика част, али и обавеза.

„Надам се да ћемо са ново-старо изабраним извршним одбором и свим људима који су уз мене, наставити добро утабаним стазама, да ће фудбалска јавност Србобрана и Бечеја имати чиме да се поноси. Учинићемо све да ова фудбалска прича иде напред“, рекао је Перендић.

Перендић је нагласио да ће МФСО бити на услузи свим клубовима и да ће учинити крајње напоре да им помогне, с обзиром на то да је финансијска ситуација за све њих тешка.

Иначе, досадашњи секретар Славиша Дабижљевић и у новом мандату обављаће исту функцију и заједно са Милорадом Ракићем обавља технички део посла МОФС.

За чланове Управног одбора изабрани су Недељко Васић (ОФК Бечеј 1918), Страхиња Гаврић (тренерска организација), Зоран Дудварски (Младост – Турија), Тибор Ерег (Јединство – Бачко Петрово Село), Миодраг Ивановић (Напредак – Надаљ), Горан Кудрић (Војводина – Бачко Градиште), Милош Радановић (КМФ Бечеј 2003) и Славиша Тешановић (судијска организација). Нови Надзорни одбор чине Раде Бојовић из Србобрана, Миша Војновић из Радичевића и Шандор Михалец из Бачког Петровог Села.

МОФС Бечеј – Србобран има око 500 регистрованих фудба-лера у свим узрасним категоријама од петлића до сениора.

Вукашин Љубојев