ДруштвоСервис

Ново саопштење Дома здравља Бечеј

Бечеј, 19. март

У складу са инструкцијом Министарства здравља Републике Србије, обавештавамо грађане да ће  Дом Здравља Бечеј  до даљњег обављати свој рад у две смене, од 07-18 часова, изузев Службе хитне медицинске помоћи која ради по устаљеном распореду од 0 до 24 часа.

  • Дечији диспанзер такође ради сваким радним даном од 7 до 18 часова, а  суботом од 7 до 12 часова.
  • Изузетак су здравствене станице у Бачком Петровом Селу и Бачком Градишту, које раде као и до сада од 7 до 19 часа, суботом од  7 до 12, а  недељом од  7 до 10 часова
  • Служба за физикалну медицину и рехабилитацију (Јодна бања) ради  до даљнег само пре подне од 7-14 часова.

Молимо све наше цењене суграђане , нарочито старије животне доби и оне који болују од  хроничних  болести, да поштују наредбе и да се у Дом здравља  јављају  само ако је то неопходно, јер тиме избегавају могућност заразе. Ако болују од респираторних инфекција или сумњају на  симптоме Covid-19, молимо да не улазе у Дом здравља, да позову телефоном и да се договоре са медицинским особљем о наредним корацима, а уколико дођу у Дом здравља, обавезно је  да се пријаве  дежурном  медицинском особљу на улазу, које ће их даље упутити.

Препоручујемо свим грађанима да првенствено користе  телефонски контакт на телефоне објављене у свим медијима, ради спречавања заразе.

Апотеке ће радити од од 7 до 18 часова, осим Централне  апотеке Дом здравља  (Главна 26) која ради  од 7 до 19 часова, радним данима,  суботом од 7 до 12 часова, а недељом од 10.30 до 12 сати. Апотека  Ново Село ради  од 8 до 14 часова, а сваке недеље од 7 до 10 часова, суботом не ради.

Молимо да грађани који долазе у апотеке поштују правила и чекају пред улазом на дистанци један од другог, а у апотеку улазе  један по један.