Óbecse

Nyári latin tánciskola Óbecsén

A repertoáron salsa, bachata, rumba, tangó…

Szerda és péntek esténként pörgős latin ritmusok hallatszódnak az óbecsei Városi Színház táncterméből… Júniusban vette kezdetét a nyári latin tánciskola, amely augusztus végéig fogja várni a táncolni kedvelőket, azokat, akik szeretnék elsajátítani a legnépszerűbb latin-amerikai táncok, a salsa, a bachata, a rumba vagy a tangó alapjait, esetleg tökéletesíteni a már megszerzett tudásukat, vagy csak jól érezni magukat, kikapcsolódni, mozogni.
A tánciskolát a temerini Aladics János profi táncos és táncoktató vezeti, aki jól ismert a nemzetközi táncversenyek világában. A csoporthoz bárki csatlakozhat, nem szükséges előtudás, lényeg az akarat, a motiváció, a jó hangulat. Lehet jönni egyedül vagy párban, a cél mindenkinél ugyanaz – hogy nyár végéig megtanuljon táncolni.
– Korábban már jártam táncra, így nem a nulláról indultam,
de szerettem volna tö-
kéletesíteni, fejleszteni az eddigi tánctudásom, valamint új dolgokat megtanulni, ezért kezdtem el járni erre a nyári tanfolyamra. Nagyon jó a hangulat, elég sokan vagyunk, mindenki barátságos, türelmes, igazán jól érezzük magunkat. Rövid idő alatt már sok lépést megtanultunk, de mindig újra ismételjük őket, hiszen folyamatosan jönnek új személyek, akik most kapcsolódnak be. Kellemes és hasznos nyári időtöltésnek tartom ezt a tánciskolát, mindegy, hogy teljesen kezdőkről van szó, vagy olyanokról, akik már valamennyire tudtak táncolni. Örülnék neki, ha lenne folytatása szeptembertől, szerintem sok érdeklődő lenne rá – mondta Kovács Emese, aki kezdetektől jár a latin tánciskolába.
A próbákra szerda és péntek este 19:30 és 20:30 között kerül sor a Városi Színház tánctermében. A havi tagsági díj 2000 dinár, de fél hónapra is be lehet fizetni, abban az esetben 1000 dinár. A tánciskola nyár végéig várja az érdeklődőket, nem szükséges előre bejelentkezni, elég eljönni a táncterembe.
Folyt. köv. a következő számban