Победнички пехар Књиговодственој агенцији “Ентер”

Екипа Књиговодствена агенција “Ентер” из Бачког Градишта освојила је Меморијални турнир “Милован Јовић” у игри “три на три”. Њима је, поред победничког пехара, припала и новчана награда у износу од 120.000 динара.
“Од самог почетка турнира смо желели да будемо први и нападали смо прво место. Добили смо тешку групу, али то нам је помогло да се уиграмо, да идемо на што теже утакмице и да се не опуштамо”, казао је Игор Кудрић, испред екипе Књиговодствена агенција “Ентер”.
На турниру, посвећеном дугогодишњем председнику ФК “Војводина” Миловану Јовићу, снаге је одмерила 21 екипа и то из Надаља, Радичевића, Врбаса, Чуруга, Србобрана, Новог Жедника, Зрењанина, Бечеја и Бачког Градишта.
Фудбалери Књиговодствене агенције „Ентерˮ из Бачког Градишта, у финалу су савладали екипу „Агромаус“ из Надаља резултатом 3:2. Надаљчанима је припао пехар за друго место и новчана награда у износу од 50.000 динара, док је треће место и новчану награду од 30.000 динара освојила екипа „Фортуна Сукур Амазонˮ из Бечеја, која је после извођења пенала, победила „Зотриксˮ из Врбаса резултатом 6:5 (4:4) (1:3).
За најбољег играча турнира проглашен је Ненад Кудрић из победничке екипе, коме је уз помоћ породице Милована Јовића припала и новчана награда.
Публика је имала прилику да током 12 дана надметања на стадиону у Бачком Градишту погледа 60 квалитетних утакмица, као и да испрати укупно 348 постигнутих голова. Иначе, Меморијални турнир “Милован Јовић” организовао је ФК “Војводина” Бачко Градиште у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Бечеј.

                                                                                                                                    Вукашин Љубојев