Друштво

Обележена слава странке

Српска Православна црква и верници, 27. октобра прославили су празник посвећен Светој Петки – Преподобној мати Параскеви, која је била заштитница жена, болесних и сиромашних.

Тога дана и Општински одбор Српске напредне странке у Бечеју обележио је у својим просторијама страначку славу заједно са својим пријатељима, коалиционим партнерима и гостима. Традиционално освештавање славског колача и славску беседу одржао је свештеник Српске православне цркве Слободан Лазић, а директор ЈП Водоканал, Зоран Грбић пренео је кумство на Дејана Станојева, директора спортског центра.

Испред ОО СНС-а све присутне поздравио је мр. Вук Радојевић пожелевши им добродошлицу:

– Ову прилику желим да искористим да кажем да ми као странка негујемо традицију и обичаје, живимо у садашњости али исто тако гледамо у будућност и све што радимо је окренуто ка будућности. Бечеј данас није исти као 2012. године, ово је сада боље место за живот и низ чињеница и низ конкретних података говори у прилог томе, а оно што посебно радује да то није наш субјективни став већ је то став грађана наше општине. Желим свима да честитам страначку славу и поручим да морамо да будемо јединствени и сложни, да будемо као једно и да дишемо као једно јер уколико се ми међусобно не поштујемо и не уважавамо, не можемо да очекујемо ни да ће други то радити.

Након ломљења славског колача и служења жита дружење је настављено уз славску трпезу.

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *