ОгласиПословни огласи

Online live seminar „Upoznajte bolje sebe: Otkrijte svoje emocionalne potrebe i vrednosti

Otkrijte svoje emocionalne potrebe i vrednosti! Da li ikada razmišljate o tome šta vas duboko ispunjava? Kako biste želeli da se osećate svakodnevno? Ovaj seminar je ključ koji će vam otvoriti vrata ka otkrivanju i ostvarivanju vaših emocionalnih potreba i merila vrednosti!

Pored toga što je neophodno zadovoljniti osnovne fizičke potrebe da bi preživeli, takođe je bitno zadovoljiti i emocionalne potrebe. Poznavanje svojih emocionalnih potreba pomaže vam da brinete o sebi, razvijate zdrave odnose sa drugima i postižete emocionalnu ravnotežu. To je ključ za vašu emocionalnu dobrobit i kvalitet života.Poznavanje svojih merila vrednosti pomaže vam da živite autentičan i ispunjen život, donosite bolje odluke i razvijate zdrave odnose sa drugima.

Šta možete očekivati:

Duboko razumevanje: Naučićete kako prepoznati i razumeti svoje jedinstvene emocionalne potrebe i vrednosti koje vas pokreću.

Balans i ispunjenje: Otkrićete kako da živite u skladu sa svojim vred-nostima, pružajući svojim emocijama pravi smisao i cilj.

Unapređeni odnosi: Razumećete druge na način koji će vam pomoći da izgradite dublje i zdravije odnose.

Lični rast: Seminar će vas podstaći da koračate ka ličnom rastu i postizanju vaših ciljeva sa samopouzdanjem.

Datum: 7. i 8. oktobar Vreme: 19.00 – 22.30 Lokacija: online zoom

BONUS: Svi učesnici će dobiti besplatan vodič za samoprocenu emocionalnih potreba i vrednosti! Iskoristite ovu priliku za dublje razumevanje sebe i korak ka životu ispunjenom smislom. Rezervišite svoje mesto već danas kako bi promenili svoj život nabolje. Broj mesta je ograničen.

Info telefon: 069 4271 999 ili web sajt www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Takođe, pored ove edukacije organizujemo i BESPLATAN WEBINAR:“Kako preživeti u ovim čupavim vremenima“.

Sačuvati emocionalno i mentalno zdravlje a time i fizičko zdravlje je od vitalnog značaja.

Na vebinaru ćemo sagledati resurse koje već imamo kao i kako ih proširiti da bi bili što spremniji sa svim što nam život i vreme u kom živimo donosi.Kada?  02.10.2023. u 20.00h preko zoom aplikacije.

Prijavite se preko linka https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/ i u polju poruka napišite vebinar.