Спорт

Najbolje u Max challenge-u Jelena Prole, Marija Bajin i Nataša Kudrić

Poslednji Max challenge je trajao 22.08-19.09.2023.

Prosečan gubitak kilograma cele grupe je bio -3,59kg.

Najbolje rezultate su postigli:

  1. mesto Jelena Prole iz Beograda koja je osvojila poklon vaučer za kupovinu u Fashion and friends official radnjama i sjajan tretman
    za lice facefitness_niniva.
  2. mesto je osvojila Marija Bajin iz Vršca koja je nagrađena boravkom sa sebi dragom osobom na Salašu Đorđević na Paliću.
  3. mesto je osvojila Nataša Kudrić iz Bačkog Gradišta, odnosno paket Coldpressok hladno ceđenih sokova.

Njih tri su osvojile i profesionalno studijsko fotografisanje u foto studiju King u Bečeju, a posle samo 4 nedelje su lakše zajedno za 17,3kg!

Odlične rezultate su napravile i Nataša Stupar iz Bočara, Zorana Makrin iz Novog Sada i Vera Stanivuk iz Kaća, a takođe su osvojile i
prelepe Enova kofere. Poklon pakete proizvoda Deuscrispbreads, Justsuperior i Granum osvojile su Olivera Pušić iz Novog Sada, Melinda Tomazović iz Škotske, a i Marina Bito iz Novog Bečeja koja je proglašena od strane cele grupe za najkorisnijeg igrača grupe.

Bojan Grujić iz Novog Bečeja, Snežana Dobrijević iz Beograda, Danijela Panić iz Srbobrana i Ana Palotaš Lenđel iz Bečeja osvojili su knjigu prof Stupara Sto kroz dva to sam ja.

Vesna Savić, Marija Vukas, Teodora Lele, sve tri iz Bečeja i Vlasta Grujić iz Novog Bečeja će uživati u anti-celulit masažama udarnim talasima u Ambulanti Polo-med koje će dodatno doprineti njihovom lepom i negovanom izgledu.

Ako i Vi imate višak kilograma, ako ste nekada držali bezuspešno dijetu, ako biste voleli da ste više fizički aktivni, ako Vam znači podrška,
dodatna motivacija i saveti za dugoročne, a brze rezultate prijavite se i Vi za neki od sledećih Max challenge-a.

Više informacija portažite na Instagram stranci maxchallenge2023 ili na sajtu www.max-centar.com