Спорт

„Оверене“ три визе

Џудо – ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ

Ученици бечејских школа су учествовали на Школском првен-ству ученика основних и средњих школа Војводине, које је у Степановићу одржано у среду 6. марта, где се такмичило 792 учесника. Нашу општину је представљало 10 ученика, чланова Џудо клуб Младост из Бечеја.
Александар Стојков је у конкуренцији средњошколаца, у категорији до 90 килограма освојио златну медаљу. Уна Иванишевић, се у конкуренцији ученица узраста од петог до осмог разреда, у категорији до 48 килограма, окитила сребрним одличјем, док је Марко Османхаџић освојио бронзу у конкуренцији ученика узраста од првог до четвртог разреда, у категорији до 42 килограма.
Њих троје су оствареним резултатим стекли право да учествују на Школском првенству ученика основних и средњих школа Србије које ће у Београду бити одржано у среду 20. марта.
Европски Куп за кадете одржан је 9. и 10. марта у Загребу где је део репрезентације Србије био и Александар Стојков, такмичар Џудо клуб Младост из Бечеја. Он је у изузетно јакој конкуренцији завршио такмичење у четвртом колу и тако нажалост остао без пласмана у борбе за освајања одличја.

Синиша Ерак