Сервис

„Потисје-Бечеј“ доо: Обавештење

Обавештавају се грађани општине Бечеј да ће се џакови са секундарним сировинама односити према следећем распореду за месец ЈУЛ:

  • 22.07.2019. Бачко Петрово Село и Пољаница
    23.07.2019. Бачко Градиште и Радичевић
    24.07.2019. Прва месна заједница
    25.07.2019. Друга месна заједница
    26.07.2019. Трећа месна заједница

У џакове за секундарне сировине стављати пластиче боце у којима су били прехрамбени производи као што су сокови, пиво, млеко а не убацивати пластичне боце од јестивог уља и јогурта а ни од хемије као што су разређивач, средство за прање судова, соне киселине итд.

Од лименки исто само од прехрамбених производа као што су сокови, енергетска пића, пива и других освежавајућих напитака а не убацивати конзерве од паштете, месног нарезка, сардина и туњевине, лименке од фарби и лакова.

Све врсте картона ,папирних новина и папира за штамапање , не убацивати убрусе , тоалет папир и марамице.

Одношење џакова са секундарним сировинама врши се посебним возилом, не у исто време када се односе канте за смеће. Летње радно време „Потисје – Бечеј“ доо за комуналне услуге је од 06.00 – 14.00 часова, па молимо грађане да на време износе своје џакове, који су у потпуности напуњени секундарним сировинама. За МЗ Дрљан и Милешево џакови са секундарним сировинама се односе када и комунални отпад.

Директор „Потисје – Бечеј“ ДОО
Золтан Фејеш, с.р