Óbecse

Tiszamente – Óbecse Kft. ügyvezető: Értesítés

Értesítjük Óbecse község polgárait, hogy a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat az alábbi beosztás szerint szállítjuk JÚLIUSBAN:

  • 2019.07.22 Péterréve es Pecesor
    2019.07.23 Földvár és Csikéria
    2019.07.24 Első helyi közösség
    2019.07.25 Második helyi közösség
    2019.07.26 Harmadik helyi közösség

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokba csak olyan műanyag flakonokat tegyenek amelyekben élelmiszert tároltak pl. tejet, üdítőitalt, sört. Ne rakjanak a zsákokba olyan flakonokat melyekben olaj vagy vegyszer volt pl. hígító, zsírsav, mosogatószer.
Az alumínium dobozok közül is csak az üdítőitalos és sörös dobozokat rakják bele. Ne tegyenek halkonzerv, pástétomos és vegyszeres dobozokat bele.
A papírok közül szabad a kartonpapírt, újságot, magazint, csomagolópapírt. Ne helyezzenek bele WC-papírt, törlőkendőt és zsebkendőt.
A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása külön járművel történik, és nem a kukák ürítésével egyidőben. A Tiszamente – Óbecse kommunális szolgáltató Kft. nyári munkaideje: 06.00 – 14.00 óra, kérjük a polgárokat, hogy a másodlagos nyersanyaggal teljesen megtöltött zsákokat időben helyezzék ki. Drea és Mileševo helyi közösségekben, a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása a kommunális hulladék szállításával egyidőben történik.

Tiszamente – Óbecse Kft. ügyvezető igazgató
Fejes Zoltán s.k.