ПУ „Лабуд Пејовић“: Донација „Костел аутомативе“

Фирма Костел Аутомотиве доо из Бачког Градишта од самог свог оснивања има друштвено-одговорни принцип учешћа у развоју и животу заједнице у којој се налазе. Већ неколико година они донирају и учествују и помажу у реализацији многих манифестација и догађаја у Бачком Градишту али појављују се и као донатори и спонзори спортских клубова и других организација у селу.

Руководство ове фирме прати са занимањем и помаже скоро све сеоске догађаје и излазе мештанима у сусрет у организацији. Били су спонзори и Палачинка
феста, Дана села као и куглашког и фудбалског клуба.

Овога пута решили су да помогну и вртићу „Коцкица“ у Бачком Градишту куповином намештаја за забавиштанце. За потребе вртића купљено је 8 столица и два стола.

„Ове године били смо донатори и на Палачинка Феста, искористили смо наше учешће на том фестивалу и од продатих палачинки скупили смо одређена средства у хуманитарне сврхе. Желели смо да искористимо та средства на нешто што ће деци, пре свега, донети радост, мало игре и смеха па смо одлучили да
им купимо та два лепа комплета намештаја живих боја. Поклон вртићу су у име наше фирме предали Игор Степанов, руководилац опште и кадровске службе и Софија Јовановић, асистент општих послова.“- саопштили су нам из фирме Костел Аутомотив доо.