Спорт

Резултати последњег Max challenge-а (06.02 – 05.03.2024)

Најбоље резултате остварили су:

  1. место Сузана Бановић из Бачког Градишта која је умањила своју телесну тежину за 8,50%. Награђена је са Zepter MyIon јонизатором ваздуха, face fitness третманом.
  2. место је освојила Јелена Радић из Бечеја, која је умањила своју тежину за 8,43%, награђена је са ваучером за куповину у Fashion and friends радњама.
  3. место је припало Симони Радулашки из Мола, она је лакша за 7%, а уживаће у укусним хладно цеђеним соковима Cold-pressok.

Њих три су освојиле и професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју. Укупно су лакше за 17 килограма после само 4 недеље!

Прелепе Eнова кофере су освојиле Слађана Ђатков из Бечеја, Ержебет Залуцкиј из Немачке и Светлана Нинков из Новог Сада.

Поклон пакете су итекако заслужиле Светлана Бошковић из Бечеја и Бојана Миловановић из Немачка.

У анти-целулит масажама ударним таласима у амбуланти Поломед Бечеју ће уживати и додатно поправити изглед своје коже: Корнелиа Хала, Александра Страјнић Дорословачки, Љиљана Сувајчевић из Бечеја, Драгана Вашчић из Новог Бечеја и Жаклина Радић Крстић из Новог Сада.

Весна Стојнић из Бечеја је изабрана за најкориснијег члана групе од стране свих учесника у групи и на поклон је добила Barvalo Seeraw cake торту, а Соња Блажић из Бечеја је итекако похваљена за свој труд и залагање и при томе је награђена поклон ваучером за куповину у Херба онлине апотеци.

Ержебет Залуцкиј из Немачке и Александра Саслић из Ирске су добиле награде за рекорд који су поставиле у пешачењу 3 км.

Max challenge је онлине програм који траје 4 недеље и даје свакодневну подршку учесницима који желе да се ослободе вишка килограма, уведу нове и боље навике везано за исхрану, који желе да буду више физички активни, да се покрену и живе задовољније!

Пријаве за априлску групу су у току, а за више информација посетите сајт  www.max-centar.com или позовите 063-8722020.