Спорт

Сигурна победа у Лозници

ОДБОЈКА – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА ПРВА „Б“ ЛИГА

Одбојкаши Бечеја су у утакмици осмог кола Банка поштанска штедионица Прве А Лиге, која је одиграна у суботу 11. новембра остварили велики подвиг и до сада најбољом игром, убедљиво савладали домаћу Лозницу резултатом 3:0 (25:14, 25:13, 25:12). То је била трећа победа у низу изабраника тренера-играча Веселина Џигурског, па је наша екипа након лошијег старта тренутно на четвртој позицији на табели. Треба рећи и то да неколико екипа није одиграло све своје утакмице па овај пласман не можемо гледати као потпуно реалан, али са друге стране треба и истаћи да су Бечејци ухватили конце игре у потпуности и да са много већим амбицијама дочекују наставак такмичења.
Наредни меч ће наша екипа одиграти тек другог викенда децембра, пошто су Председништва Одбојкашког савеза Србије и председништва УОКПЛ и УОКРЛ у понедељак 23. новембра, због погоршања епидемиолошке ситуације у Србији, одлучили да се сва такмичења прекидају до 11. децембра.
Иако се може рећи да је ова пауза дошла у лоше време по нашу екипу, сигурно је да ће Бечејци у потпуности искористити да се што боље припреме за наставак такмичења.
До краја нашу екипу очекују утакмице код куће против другопласираног Младеновца а потом и против седмопласираног Ужица док ће последњи ривал Бечејаца бити последњепласирано Бава-
ниште које није успело да освоји ниједан бод у досадашњем делу
такмичења.

С.Е.