Спорт

Јесењи наслов за Бечејце

ФУТСАЛ – ДРУГА ФУТСАЛ ЛИГА

Спортска јесен која је иза нас остаће у веома лепом сећању футсалерима Бечеј 2003 који су успели да освоје прво место у оквиру Друге футсал лиге Србије и да са врха оду на зимску паузу. Осим чињенице да су Бечејци највише показали током протекле полусезоне, треба и истаћи да су изабраници тренера Милоша Шоша били и више него импресивни па су у 11 одиграних кола остварили 10 победа уз само један пораз на гостовању Зрењанинском Сасу резултатом 2:1 и свог првог пратиоца оставили девет корака иза. Напад наше екипе је укупно постигао 51 погодак док је одбрана на челу са голманом Савом Вадаским била и више него одлична примивши само 15 голова у 11 мечева.
Последња у низу победа наше екипе остварена је у недељу 29. новембра у хали УСКАО „Ђорђе Предин-Баџа“ када су Бечејци савладали екипу Лесковца резултатом 4:2 (0:1). Сам поглед на резултат говори да су гости дошли са намером да „помрсе конце“ лидеру на табели што им је и успевало до полувремена до када су и имали предност од 1:0. Други део игре донео је много бољу реализацију наших момака тако да су ствари постављене на своје место до краја меча. Троструки стрелац за нашу екипу био је искусни Марко Новаковић, док се једном у стрелце уписао и Зоран Арђелан.
Све у свему сигурно је да управа нашег клуба а и љубитељи футсала у Бечеју могу бити задовољним оним што је екипа предвођена тренером Милошем Шошом показала ове јесени. Наравно, остаје жал за тим што трибине бечејског спортског центра нису могле да примају навијаче због добро познате ситуације око корона вируса, али надамо се да ће се и то променити на пролеће када ће наша екипа сигурно имати велики изазов да сачува прво ово место на табели које јој гарантује пласман у Прву футсал лигу Србије.

С.Е.