Спорт

Завршен је новембарски Max challenge

Последњи у овој години, новембарски Max challenge, који је трајао 4 недеље, завршен је 23.11.2020. године. Најбоље од најбољих су биле: Викториа Срећков из Бечеја 1.место, Сања Мушћет из Бечеја 2. место и Ангела Шетало из Швајцарске 3. место. Оне су захваљујући учешћу у Max challenge-у изгубиле више од 20кг телесне тежине на рачун масти, за само 4 недеље. Награђене су фантастичним наградама: одласком у Profex Akademiju здравог живота у Београд, боравком на прелепом салашу Ђорђевић на Палићу и SPA Wellness даном у Galleria Spa центру у Суботици.

ИСКУСТВО – ВИКТОРИЈА СРЕЋКОВ – ПОБЕДНИЦА НОВЕМБАРСКОГ Max challenge-a

„Шетала сам пре доручка, сваког јутра од 7h до 8h, тачно 10 км сваког дана! За доручак сам најчешће јела беланца, јабуке са циметом и неким коштуњичавим воћем, понекад сам се одлучивала за smооtxie или житарице са јогуртом. За ручак је увек било кувано јело, све оно што су наше маме и баке спремале од бораније, купуса, грашка… бело месо, кромпир, пиринач сам можда јела 2 пута за месец дана, гриловане шампињоне, салате… Со сам избацила, користим бибер углавном и лимун. Вечерала сам ретко, а ако бих јела то су биле углавном салате. Пре оброка сваког јутра сам пила лимун са млаком водим. Пила сам понекад какао уместо кафе, а и чај такође. Мени је ово било супер искуство. Искрено, мислила сам да нећу скинути ни 3 кг за месец дана, а на крају сам победила. Наставила сам и даље да се придржавам правила Max challenge-а. Почела сам и да тренирам у Max Dancu! Трудићу се да све ово постане део мог живота и у будућности…не кажем да никада више нећу јести слатко и бело брашно, али за сада никако… имам неки свој циљ, сјајно се осећам и са великом жељом, мотивисана настављам даље! “

ИСКУСТВО – САЊА МУШЋЕТ – 2. МЕСТО У НОВЕМБАРСКОМ Max challenge-u

“За Max challenge сам чула од пријатељице на којој се видела драстична промена, имала је знатно мање килограма у односу на претходни период. Решила сам да и ја покушам. Прва недеља је била мени најтежа, али сам се временом навикла на нови начина исхране. Придржавала сам се исхране коју нам је Марина предложила и сатнице између последњег оброка и првог наредног дана. Трудила сам се да што мање оброка узимам у току дана, јела сам само два пута. Шетала сам углавном у вечерњим сатима и то ми је пријало, а уједно ми је то било и најлакше током Max challenge-а. Сваком би радо препоручила Max challenge ако жели да одржи форму, стекне здрав начин живота или ако има потребу да скине вишак килограма. Настављам и даље да учествујем и да се борим за своју жељену килажу уз Марину од које имамо велику подршку.”

ИСКУСТВО – АНГЕЛА ШЕТАЛО – 3. МЕСТО У НОВЕМБАРСКОМ Max challenge-u

“Пошто сам већ дуже времена имала велику жељу да променим начин исхране и самим тим скинем вишак килограма, било ми је много драго када сам чула за Max challenge. Са Max challenge-ом сам почела 27.9. и на почетку ми је требало много енергије и дисциплине да се придржавам свих правила. Са временом сам се навикла, научила сам сва правила и више ме ништа није могло зауставити. Сваке недеље сам била срећнија и мотивисанија видећи како се килограми губе. Свакодневно сам проводила време шетајући се на свежем ваздуху и уживајући у природи. Доручковала сам око 10 сати и углавном је то била пиринчана галета уз још неко воће ( мандарина, банана, киви…). За ручак сам узимала различите врсте меса или рибу са поврћем, а понекад уз то и мало пиринча или паленте. Често сам имала и само чорбу. Вечеру сам углавном јела пре 18 сати и углавно се састојала од свежег поврћа (паприка, краставац…) уз мало хумуса или свеже салате. Ако сам била још сита од ручка, вечеру сам прескакала. Пила сам доста чаја и лимунаде. Са овим Max challenge сам успела да смршам 5,9 килограма и заиста се поносим тим успехом и што сам успела променити начин исхране и што обраћам више пажње на саму себе. Захвална сам свом мужу и мојој најбољој другарици који су ме све време подржавали и бодрили и наравно хвалили. То ми је значило много. Свима који желе да промене свој стил живота и начин исхране, препоручујем овај chаllаngе. Хвала од ♥ Марини на подршци и помоћи и једној заиста предивној групи за све идеје које сам од Вас применила. Већ ми сада фалите ♥!!!”

Сви заинтересовани за нови, јануарски Max challenge могу се пријавити преко сајта www.max-centar.com