Спорт

Траже се бодови против Врбаса

ФУБАЛ – ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА СЕВЕР

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта су забележили два пораза у утакмицама 11. и 12. кола Војвођанске лиге Север у којима су гостовали лидеру Слоги у Чонопљи и Бачки у Пачиру. Градиштанци су у Чонопљи поражени са 2:0, док је у Пачиру доживљен најубедљивији пораз до сада резултатом 4:0.
Након 12 одиграних утакмица Војводина из Бачког Градишта сада заузима десету позицију на табели са 17 бодова, четири више од Црвенке и пет више од Бачке из Пачира. Девета је Тиса из Адорјана са 18 бодова колико има и осма Бајша. Седма је Младост из Бачког Петровца са 19, колико има и шести ОФК Стари град из Бачке Паланке.
Пету позицију на табели са 20 бодова држи екипа ОФК Врбас која је наредни ривал изабраницима Лазара Дабижљевића. Овај меч 13. кола се игра данас од 13 сати у Бачком Градишту и сигурно је да ће домаћа екипа тражити добар резултат након два неуспеха. Након ове утакмице Војводина путује у Бачки Петровац домаћој Младости а јесењи део првенства биће окончан утакмицом кући против екипе ОФК Младост АПА из Апатина, која је са 24 бода тренутно на трећој позицији. ЧСК Пивара има 25 бодова на другом месту, док је Слога из Чонопље прва са 34 бодова.

Синиша Ерак