Спорт

Веома успешно завршен први Маx challenge у 2023

Први Max challenge у овој години је трајао 10.01-07.02.2023. и остварени су феноменални резултати!

Просечан губитак групе је био -4.32кг!

  1. место је освојила Милана Ћурчић из Новог Бечеја која је награђена поклон ваучером за куповину у Fashion and friends official радњама.
  2. место је освојила Смиљана Гомбошев из Бечеја која  је награђена одласком са себи драгом особом на Салаш Ђорђевић на Палић.
  3. место је освојила Милица Вујанац из Београда која  је награђена пакетом Coldpressok сокова.

Такође ове три даме су освојиле професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју. Њих три су после само 4 недеље лакше за више од 23 килограма!!!

„Када сам чула за изазов Max challenge веома ме је заинтересовао! Пошто се ближила Нова година, а тада се доносе важне одлуке, ја сам одлучила да свој живот променим из корена! С обзиром да до тада нисам ни мало била физички активна а од хране нисам ништа одбијала, решила сам да поштујем сва правила и да слушам Марину. Већ после прве недеље мој организам је показао -5кг што значи да му веома годи Max challenge. До краја месеца сам изгубила укупно 11кг и осећам се феноменално! Боље сам расположена, лепше спавам, имам више енергије, одећа ми стоји боље, покретљивија сам. Због свега овога настављам даље, вишка има још, али на овакав начин је лако мршавити. Захваљујем се Марини, што је она особа која мења мој живот на боље а ја у Марину гледам као у Бога!!!ˮ – каже победница Милана Ћурчић која је лакша за чак 11 килограма после само 4 недеље.

Сјајне резултате су освојиле и Јасна Еванс из Бечеја, Андреа Хозак из Бечеја и Ерика Кокић из Бајше и оне су награђене Енова прелепим коферима, док поклон пакете са производима пријатеља Max challenge-а Deus crisp breads, Sweetnfit, Granum, Just superior, Franck global и Seeraw cake добијају Ибоља Серда из Бечеја, Милка Поповић из Вршца, Кристина Уларик из Бачке Тополе, Марина Варадинчев из Новог Бечеја, Огњена Лазић из Београда и Снежана Моцељ из Новог Сада!

Посебно су награђене и Кристина Хирман Влаисављевић из Зрењанина која је у последњих 7 дана Max challenge-а прешла чак 145 км, Милијана Поздер из Италије која је прешла чак 121 км и Смиљана Гомбошев из Бечеја која је прешла 88 км.

Пријаве за Max challenge који почиње 07.03.2023. су у току! Посетите сајт www.max-centar.com