Економија

BABY SPA BEČEJ – BABYLUX : ’’Obezbedite osmeh na lice svake bebe‘‘

Moje ime je Emeše Molnar i sa bebama radim već 7 godina. Rad sa bebama sam započela u bolnici u Senti i tada sam shvatila da u daljnjem želim da se posvetim i da radim sa bebama. Uvek sam želela da sa mojim poslom dam sve od sebe i da svi budu zahvalni time što radim i pomažem drugima. Drago mi je što sam ovo postigla jer već duže vreme me zovu kod novorođenih beba da pomognem roditeljima oko dojenja, saveta u početku i oko negu bebe što podrazumeva i kupanje bebe i negu pupka.

U međuvremenu sam razmišljala da delatnost proširim i da dam još neki plus roditeljima i bebama i tada mi je nastala ideja da otvorim prvi Baby Spa centar u Vojvodini.

Baby Spa centar je jedinstvena usluga za bebe i roditelje i sve je veća potražnja za njima. Ideja je nastala u Engleskoj i već u više zemalja postoje Baby Spa centri kao što je Holandija, Švajcarska, Francuska, Nemačka, Austrija, Italija, Mađarska, Turska, Arapski Emirati (Dubai), Australija, itd.

U Srbiji Baby Spa postoji još i u Beogradu gde sam se upoznala sa njihovim dragim vlasnicima i tada sam shvatila da želim da otvorim Baby Spa Centar u Bečeju. Oprema i specijalne džakuzi kade su nabavljene iz Holandije, zasad nažalost još nema puno mogućnosti da se sve ovo nabavi u Srbiji.

Naš Baby Spa Centra – Babylux u Bečeju je opremljen sa dve džakuzi kade i specijalnim šlaufovima za vrat i telo koji su namenjeni direktno za ovu delatnost. Nakon zakazivanja mi obezbeđujemo VIP tretman za roditelje što znači da u toku tretmana moja pažnja je samo na bebi i roditelje i pružam svoj maximum da beba sve više uživa i da i roditelji dobiju jedan nezaboravan trenutak sa svojim najmilijem. Pošto imamo dve džakuzi kade sve više potražnje imamo da dve bliske porodice dođu zajedno sa svojim bebama i zajedno uživaju u tretmanu. Dok bebe uživaju roditeljima obezbeđujemo kafu, čaj i limunadu u toplim danima.

Bebe od 14 dana (posle zarastanja pupka) do 18 meseci mogu uživati u našem tretmanima. Zasad imamo dva programa koja se sastoje od hidroterapije i masaže za bebe. Hidroterapija je aktivnost koja se dešava u specijalnim džakuzi kadama u kojoj plutanje omogućava bebi da se kreće slobodno i prirodno. Beba će moći da pravi pokrete u vodi koje još ne može da radi na prostirci za igru, uz podsticaj za razvoj neurološkog, emocijalnog i psihomotornog aspekta. Šum vode i mehurići bebe podsećaju na otkucaj majčinog srca, što SMIRUJE I OPUŠTA BEBU, a osećaj blagostanja još više pojačava i terapija bojama. Plutanje RAZVIJA bebinu ravnotežu i koordinaciju, što POMAŽE PRI PUZANJU, PENJANJU, USTAJANJU, HODANJU i navikavanju bebe na vodu. Voda normalizuje tonus mišića i povećava snagu mišića. Hidroterapija ima blagotvorno dejstvo na sluh, vid, percepciju/dodir kože. Lagani pritisak vode stimuliše kapacitet pluća, čime se jača respiratorni sistem. UBLAŽAVA FIZIČKE TEGOBE kao što su REFLUKS I KOLIKE. Istovremeno povećava apetit, potpomaže dobar ritam spavanja i kvalitet sna, SMIRUJE NEMIRNE BEBE, jača emocijalnu vezu izmedju roditelja i bebe. Hidroterapija traje oko 20-30 minuta u toploj vodi sa temperaturom od 32-35 stepeni koja jako prija bebi, nakon kojeg sledi relaksirajuća masaža za bebe. Svakoj bebi obezbedjujemo ČISTU VODU, BEZ HEMIKALIJA, BEZ HLORA. Idealan je za bebe sa jakim ekcemom, osetljivom kožom ili drugim kožnim tegobama. Odmah nakon izlaska iz vode oseti se mekanija koža.

Napominjemo da se naš Baby Spa Centar – Babylux preporučuje SVIM BEBAMA (prevremeno rođenim bebama, zdravoj deci, kao i bebama sa određenim zdravstvenim poteškoćama).

Puno pozitivnih sugestija smo dobili i drago nam je da bebe i roditelji koje dolaze kod nas su zahvalni i dolaze ponovo kod nas jer time vidimo koliko je stvarno bitno roditeljima da njihova deca dobiju najbolje i najlepše moguće. Najlepše je čitati kada nam majke nakon tretmana napišu da je njihova beba dosad jako često plakala i sad samo spava i ustaje samo da se hrani i žele da odmah rezervišu sledeći tretman. Isto je lepo čitati kada roditelji napišu da je beba odmah nakon par tretmana počela da puzi, ustaje ili hoda.

Izuzetno sam zahvalna što mi se ostvario najdraži san, što smo najmlađima obezbedili mesto koje je baš za njih, da zaista mogu da uživaju i da se opuste bebe kao i roditelji. Ogromnu zahvalnost dugujem svojoj porodici bez koje ovo ne bi bilo moguće.

Plan nam je da u budućem još više proširimo delatnost i da otvorimo Baby Spa centre – Babylux u još više gradova.

Za sva pitanja  i rezervacije možete nas kontaktirati  na telefonu  (062 9734 978), Facebook stranici (Baby Spa Becej – BabyLux) ili Instagramu (babyspabecej).