ДруштвоСпорт

Бесплатна школа пливања за жене

Наше суграђанке ће другу годину за редом имати прилику да савладају вештину пливања кроз бесплатну обуку коју ће организовати Савез спортова општине Бечеј заједно са локалном самоуправом и у сарадњи са Установом за спортску и културну активност омладине „Ђорђе Предин – Баџа“. Програм обуке ће трајати два месеца, планирано је да почне 13. маја, а са полазницима ће радити запосленик у Савезу Дијана Фехиров, иначе дипломирани спортски тренер.

„Ове године број полазница ће бити лимитиран на 30, а могу да све пријаве све наше суграђанке које су старије од 18 година, без одређене горње границе старости. Позивам све жене које нису имале прилику да науче да пливају да се пријаве и савладају ову вештину како би у правом смислу речи могле да уживају у благодетима лета у Бечеју. Циљ нам је да и ове године привучемо што више непливачица, међутим уколико остане неупражњених места биће омогућено да у програму обуке учествују и оне жене које се осећају несигурно у води, како би утврдиле своје знање.“ –  казао је Никола Џигурски, члан Општинског већа општине Бечеј задужен за област омладине и спорта.

Пријаве за учешће у бесплатној „школи пливања“ могу се поднети закључно са недељом 5. маја путем телефона 063/839-04-91, на фејсбук страници „Савез спортова општине Бечеј“ или сваког радног дана лично од 8 до 13 сати у канцеларији Савеза спортова општине Бечеј која се налази у просторијама Друштва за телесно васпитање „Партизан“ у Бечеју.