ДруштвоРазонода

Бојан Пјевац и у суперфиналу Слагалице 2019.

 

Од понедељка, 2. децембра 2019. године, на Првом програму РТС-а започела је нова сезона ТВ Слагалице. У питању је серијал суперфинала у ком се такмиче победници и другопласирани свих протеклих серијала. Међу њима је и наш Бечејац Бојан Пјевац који се на ово суперфинале пласирао као победник 11 серијала. Шеснаест најбољих такмичара из претходних цикуса током 2019. године такмичи се  у суперфиналном циклусу који има 30 емисија.Овај суперфинални циклус има и веома вредне награде за победнике. Укупни новчани наградни фонд износи 1.200.000 динара. Главна награда је милион динара док је за другопласираног то 100 хилјада динара, за полуфиналисте је 50 хиљада. У сваком појединачном дуелу, такмичар који изгуби добија поклон-књигу.

Бојан Пјевац је, на жалост, испао у осмини финала али је и даље то заиста велики успех нашег суграђана.

Разговарали смо са Бојаном који нам је рекао да је без обзира на то који ће то пласман тачно бити на крају овог суперфинала (тачан редослед такмичара ће моћи да се објави тек на крају серијала)  он веома задовољан својим наступом на квизу.

“Изузетно сам задовољан својим наступом и учествовањем на овом суперфиналу. То је велика част за сваког квизомана. Ово је, свакако, најуспешнији степен такмичења у мојој квизоманској каријери. Према пропозицијама које су уведене пре неколико година ја ћу сад морати мало да се стрпим за даље. Мораћу да сачекам бар годину дана након испадања у овом такмичењу да би могао опет да се пријавим. Морам и да се захвалим и мојом Бечејцима који су ми честитали и који су ме бодрили.“ – рекао нам је Бојан Пјевац