Спорт

Бокс: Опрема за бечејске боксере

Чланови Бокс клуба Бечеј богатији су за нову опрему коју су им у просторијама ДТВ Партизан уручили покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, члан Општинског већа за спорт, омладину и туризам Дане Мандић и председник Војвођанског боксерског савеза Жељко Мрдаковић.

Том приликом бечејски боксери добили су неопходну опрему и реквизите у укупној вредности од 220.000 динара, од чега је Општина Бечеј издвојила више од 120.000 динара, док је остатак обезбедила Покрајина преко ИПА пројекта Мађарска-Србија.

У наредној години наставља се сарадња са спортским клубовима и спортским организацијама истиче Мандић и додаје да се доделом опреме чувају буџети клубова, док се уједно промовише њихов рад, као и комуникација са локалном самоуправом.

Оно што је закључак председника Војвођанског боксерског савеза јесте да су услови за тренинге и више него добри и да бечејски клуб има светлу будућност, јер кроз школу бокса гаји нове младе наде у овом спорту.

На тренингу приликом посете, присуствовало је шеснаест чланова клуба, међу којима четири такмичара, две девојке и два момка у сениорској и кадетској категорији, који су освајачи многих медаља, док је Александра Милошевић-чланица клуба, првакиња Војводине и Србије у својој категорији.

Врата клуба су отворена свим младим момцима и девојкама а тренинзи и упис се одвијају сваког дана од осам до пола десет увече у сали ДТВ Партизан.

Вукашин Љубојев