Култура

Додељене награде на фото конкурсу КЗМ „Наша општина, очима младих“

Канцеларија за младе је организовала фото конкурс “Наша општина, очима младих“ који је трајао до 25. марта. На конкурс се пријавило 56 младих, пославши укупно 135 фотографија.

У Народној библиотеци у четвртак 29. марта организовано је свечано проглашење победника. Проглашени су победници у три категорије.

Жири за доделу награда заседао је у саставу: Дијана Петер, др Здравко Петровић, Слободан Малешев, Саша Марић, Дане Мандић

У категорији „Људи“ аутор најбоље фотографије је Арнолд Нађторма, у категорији „Природа/улице/објекти“ најуспешнија је била Зорана Танурџић, док је у категорији „Црно-беле фотографије“ најбољу фотографију послао Данијел Раушки. Сви победници добили су по таблет рачунар а подељено је и још десет 32гб УСБ меморија осталим учесницима према препоруци жирија.

Дане Мандић је у име организатора фото конкурса – КЗМ саопштио је да су задовољни јер су кроз ову активност анимирали велики број младих и креативних људи. Дане Мандић је најавио да ће вероватно већ у септембру месецу расписати нови фото конкурс.

Најбоље фотографије конкурса ће бити објављене на фејсбук страници Канцеларије за младе. Такође, фотографије, које заслужују пажњу (40 комада), у наредних 10 дана ће бити изложене у Народној библиотеци Бечеј.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *