Дом здравља Бечеј: Од сутра почиње вакцинација против сезонског грипа

Дом здравља Бечеј је од Института за јавно здравље Војводине добио 1700 доза вакцине против  сезонског грипа. Са вакцинацијом почињу већ од сутра (петак 2. октобар).

„Молимо грађане да се претходно јаве на телефон 062/880 65 75 и закажу свој термин за  вакцинацију, не код изабраног лекара, као што је то раније била пракса, да  би се што боље организовала вакцинација у складу са препорученим епидемиолошким мерама и избегле  гужве.

Грађани који имају заказан термин вакцинације ће се јавити на мали улаз, десно од улаза за  Хитну службу, са бочне  стране Дома здравља Бечеј, који води у просторију где се иначе обавља санитарни преглед, улаз ће бити видно обележен.

Вакцинација суграђане који станују на територији општине Бечеј у Новом Селу, Бачком Градишту, Бачком Петровом Селу, Радичевићу, Милешеву-Дрљану и Пољаници  ће се обављати у припадајућим амбулантама уз претходно заказивање и договор са изабраним лекарима.

Вакцинација деце ће се обављати уз договор са изабраним педијатрима у Дечијем диспанзеру.Предност имају суграђани старији од 65 година и хронични болесници.“–  каже се у саопштењу директора Дома здравља Бечеј, др Косане Нешић. спц. педијатар