Друштво

Економско-трговинска школа: Највиша оцена (4) од Комисије за екстерно вредновање

Економско-трговинска школа је након посете Комисије за екстерно вредновање рада школе која је спроведена током прве недеље децембра месеца добила крајем овог месеца и коначну оцену. Из ове школе кажу да су веома задовољни и да је вредновање квалитета школе показало да је бечејска школа оцењена највишом оценом, оценом 4!

У извештају комисије се каже да школа подстиче лични, професионални и социјални развој ученика; да су успостављени до бри међуљудски односи; да се резултати ученика и наставника подржавају и промовишу; да су часови и настава на завидном нивоу, да систем заштите од насиља функционише; да је сарадња развијена на свим нивоима, да је организација рада и управљање људским и материјалним ресурсима одлично…

„Школа постаје центар иновација и васпитно-образовне изузетности“. „За овакав успех и четворку (4) као највишу оцену у спољашњем вредновању рада наше школе заслужни су: професори, ученици, родитељи, ваннаставно особље и руководство школе“ – каже се у саопштењу колектива Економско-трговинске школе.