ФК Војводина и даље без пораза

Фудбалски клуб Војводина из Бачког Градишта након пет одиграних кола у Војвођанској лиги Север и даље је непоражен, јер је у досадашњим мечевима два пута славио, док је у три наврата утакмицу завршио нерешеним резултатом.
Градиштанци су у премијерном првом колу снаге одмерили на домаћем терену са Херцеговцем из Гајдобре, а након деведест минута Војводина је славила са убедљивих 3:0. Друго коло и прво гостовање протекло је без победника али и без голова, резултат у Челареву био је 0:0. У трећем колу Војводина је угостила Бачку 1901, коју је након одличне игре савладала са 3:1. На гостовању у Бачком Петровцу, Градиштанци су успели да упишу један бод јер је резултат на крају меча био 1:1, док је и у последњој утакмици, одиграној на терену у Бачком Градишту, резултат против гостујуће комшијске Турије био такође 1:1.
Након пет кола Војводина се налази на четвртој позицији са девет бодова, а наредни меч који их очекује биће игран у Пачиру против тамошње Бачке, која је тренутно десета на табели са седам бодова.

Вукашин Љубојев