Спорт

Фудбал: Пораз код куће, победа у гостима

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 у мечу који је игран 1. октобра на Градском стадиону крај Тисе, остао је поражен од екипе 1. Мај Рума са 0:1.

„По веома лошим временским условима и натопљеном терену, играло се осмо коло Српске лиге Војводина, а након деведесет минута егал и равноправне борбе, гостујућа екипа успела је да искористи своју шансу и са минималним резултатом однесе сва три бода из Бечеја. А слика саме утакмице огледа се у резултату“, искрен је тренер плаво-белих Лазар Дабижљевић.

Након ове утакмице екипа Бечеја путовала је на поправни меч, где је оправдала улогу фаворита и савладала последњепласирани Раднички из Зрењанина са 0:2. У листу стрелаца за екипу са Тисе уписали су се Зељковић и Ненад Кудрић, који је тренутно и први стрелац лиге са постигнутих 6 голова.

Бечејци су након 9. кола, трећепласирана екипа са 15. бодова, а оно наредно што их очекује јесте још једно гостовање. Овог пута плаво-бели путоваће у Белегиш, где ће одмерити снаге са Подунавцем, који је пети на табели са истим бројем бодова.

Вукашин Љубојев