Спорт

Футсал: Бечејци уписали пораз

Клуб малог фудбала Бечеј 2003 протекле суботе остао је поражен у 4. колу Прве футсал лиге Србије од Обреновачке екипе Палеж са 3:6.

Меч ова два клуба играо се у новобечејском спортском центру „Јединство“, јер је подсетимо у бечејском спортском центру дошло до хаварије минуле недеље, када је пала преградна завеса у хали, но вратимо се утакмици. Бечејци су након серије од три победе кикснули и претрпели пораз, а главни „кривац“ био је голман Обреновчана који је феноменалним одбранама и игром у пољу највише допринео да резултат буде овакав.

Сума сумарум, како и сами тренери кажу, била је ово фер и коректна утакмица, права првенствена, са одређеним замеркама на суђење.

Голове за екипу Бечеја постигли су Новаковић у 3. минуту, Живић у 25, и  Краснић у 40. минуту.

„Мислим да су дошли на наплату неки ранији пехови из претходних утакмицама у којима смо имали пуно среће и можда нам се то сада враћа. Искрено нисам мислио да ће овај меч проћи овако. Имали смо јако пуно промашених шанси, нисмо били довољно борбени, фалило нам је кондиције, док на неке играче нисам ни могао да рачунам јер нису били у тренажном процесу“, искрен је Игор Шошо, тренер КМФ Бечеј 2003.

„Утакмица је жаргонски речено била за један гол, или они или ми. Тек када је екипа Бечеја кренула да игра са голманом – играчем успели смо да дамо два до три гола и заслужено победимо“, казао је Зоран Жигић, тренер КМФ Палеж, Обреновац.

Екипа Бечеја после ове утакмице налази се на трећој позицији са девет бодова, а оно наредно што их очекује јесте поново дуга пауза, након које ће одмерити снаге са другопласираном екипом Лозница Град 2018 у Лозници.

„Нас много ремети цео распоред такмичења, буквално одигравамо по једну утакмицу па правимо по месец дана паузу, што се до сада дешавало, а и у будуће ће бити тако. Имамо свега осам девет играча и не смемо ни да размишљамо шта ћемо ако нам се неко повреди у том периоду, али ништа нам друго не преостаје него да све те проблеме решавамо у ходу“, закључује тренер Бечеја Шошо.

Вукашин Љубојев