Култура

Градско позориште: Поново „Велика сеоба архиватора“ у четвртак

Учетвртак, 25. јануара Градско позориште је најавило још једно извођење представе „Велика сеоба архиватора“.

Ново извођење заказано је пре свега због великог интересовања публике због чега је већи број заинтересованих гледалаца у децембру остао без карте.

Дакле. 25. јануара у 20 часова поново је са вама екипа из „Државног посла“. Цена улазница је 1000 динара.

Резервације су на телефон 021 6915 336 (од 8 до 14 часова) и на мејл pozoristebecej@gmail.com

Организатори напомињу да због великог интересовања публике за ову представу превила су мало измењена и важе следећа: уколико сте из Бечеја, резервисане улазнице морате преузети најкасније до понедељка 22. јануара, уколико нисте из Бечеја резервацију карате морате да потврдите у понедељак, 22. јануара до 14 часова на број телефона 021 6915 336 јер уколико не преузмете карте/не потврдите резервације до назначеног датума, резервисане улазнице ће бити пуштене у продају. Улазнице можете купити у просторијама Градског позоришта Бечеј сваког радног дана од 8 до 14 часова.

Иако је већина публике добро упозната са ТВ серијалом на којем је базирана ова представа овога пута Чварков, Торбица и Бошкић упадају у нове невоље. Они су  силом прилика измештени из свог природног окружења (канцеларије) у истурено одељење – магацин у малом месту на Фрушкој гори. Наши јунаци се затичу у новој непознатој средини, у којој су принуђени и да живе, у ком нема услова за боравак три особе, док истовремено не могу да избегну своје радне обавезе, јер су приморани да раде не би ли добили дозволу да се врате у „родну канцеларију”.