Спорт

Испуњена јесења норма

ДРУГА РЕПУБЛИЧКА ЛИГА „СЕВЕР“
Одбојкаши Бечеја успели су у намери да освоје цео плен на гостовању у Врбасу у овиру деветог кола Друге републичке лиге групе „Север“. Утакмица којом је завршен први део првенства одиграна је у недељу 9. децембра а изабраници тренера – играча Николе Џигурског су били веома убедљиви и победили са максималних 3:0 (25:7, 25:15, 25:20).
Последњи меч у овој полусезони одиграли су Стефан Митровић, Милош Ракић, Маринко Војновић, Огњен Коковић, Милош Радованов, Душан Богданов, Алекса Марошановић и Веселин Џигурски.
Том победом бечејски одбојкаши иду на заслужену двомесечну паузу испунивши примарни циљ са почетка сезоне који је био да остваре пет победа. Бечејци након одиграног првог дела првенства заузимају шесто место на табели са скором од пет победа и четири пораза и 14 освојених бодова.
Први је Дунав волеј из Новог Сада са осам победа и једним поразом и 24 бода, док је на другом месту Кулин који уз исти скор победа и пораза има бод мање у односу на лидера. Трећи је Партизан из Бача са седам победа и два пораза и 20 бодова, а четврто место заузима Војводина НС Семе из Новог Сада са 19 бодова и шест победа и три пораза. Зрењанински Пролетер је петопласиран са истим скором победа и пораза као и наша екипа али са три бода више у односу на наше одбојкаше.
Испод наше екипе се редом налазе Младост из Турије, Сомбор и Врбас, док је на самом зачељу табеле Херцеговина из Равног Тополовца.
Првенство се наставља првог викенда фебруара.

Синиша Ерак