„Сента-Промет” ТП на још локација у нашем граду

Прича о компанији АД „Сента-Промет“ ТП почиње још давне 1946. године када се као мало градско трговинско предузеће почело позиционирати на територији Сенте. Прегршт задатака, срећних и тужних времена, направили су од компаније оно што данас јесте, лидер у трговини на велико и мало мешовитом робом.
Током свих ових година компанија је претпела низ промена. Највећа промена десила се 2002. године када је извршена својинска трансформација и компанија је приватизована. „Сента-Промет“ данас представља значајног актера у пословном свету бачког и банатског округа.
„Сента-Промет“ поносно послује и броји 55 малопродајних објеката, препознатљив квалитет услуге, широк асортиман и приступачне цене основни су алати компаније којима свакодневно покушава да привуче нове и задржи старе купце. По територији на којој послује „Сента-Промет“ је већ одавно напустила локалне границе, али по услузи и приступу купцима она и даље важи за правог комшију.
Своју улогу најзначајнијег трговачког ланца компанија схвата озбиљно, одговорно и домаћински. Најоштријим критичарима „Сента-Промет“ сматра управо своје комшије, пријатеље и познанике. Зарад добробити својих купаца „Сента-Промет“ послује и под окриљем асоцијације трговаца ДТЛ (Домаћи Трговачки Ланац) како би по што бољим условима понудили разне производе ДОМАЋЕ производње својим купцима.
Од 2013. године компанија на тржишту наступа под брендом „СП маркети“ што помаже приликом лакшег препознавања маркета на ширем терену. Жеља је да сви купци, где год да се нађу на територији на којој компанија послује, обављају куповину на начин на који су навикли као и да имају исте погодности као и „код куће“.
Као члану локалне заједнице компанији „Сента-Промет“ је част да омогући својим суграђанима културне, спортске и друге манифестације које спонзорише и подржава. Свакодневним учешћем у друштвеном животу суграђана компанија покушава да развија здраву свест код младих, да едукује, да помаже старије грађане као и да улепшава свакидашњицу.