Jovan Ječanski Óbecse község Sportszövetségének új elnöke

Rendkívüli közgyűlést tartott Óbecse község Sportszövetsége március 11-én, amelynek témája az új vezetőség volt.
A lokális szinten működő sportklubok és szervezetek képviseletében összesen 34-en jelentek meg, akik egyhangúan úgy döntöttek, hogy Dejan Kapriš, az eddigi elnök lemondása után Jovan Ječanski töltse be Óbecse község Sportszövetségének elnöki posztját.
– Amire az elmúlt években nem volt példa, ami el lett hanyagolva a sport területén, azon szeretnénk dolgozni, javítani. Óbecse község Sportszövetsége azon fog dolgozni, hogy megtudja melyik klubnak mire van szüksége, milyen támogatásra tart igényt, milyen nehézségekkel kell, hogy szembe nézzen. Ami fontos és nagyon sokat jelent, hogy maximális támogatásra számithatunk a helyi önkormányzattól, ez pedig nagyban megkönnyíti majd a munkánkat – mondta Óbecse község Sportszövetségének új elnöke, Jovan Ječanski.
Az Igazgatóbizottság új tagjai is megválasztásra kerültek, Bojan Jocić, Vince László, Nikola Vukadinov, Dejan Terzić, Kalapos Karolina és Marinko Momčičević személyében.
– Dolgozni fogunk a kommunikáción a sportklubokkal, sokkal minőségesebb együttműködést fogunk folytatni velük. Szeretnénk, ha ezt a sportklubok képviselői, tagjai, vezetői is felismernék, és bizalommal fordulnának hozzánk, mindannyiunk érdekében, illetve a Sportszövetség, és eleve a sport kedvezőbb működése érdekében – nyilatkozta Dane Mandić, a Községi Tanács ifjúsággal, sporttal, idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja, aki a közgyűlésen azt is közölte, hogy a helyi önkormányzatnak komoly tervei vannak a sportinfrastruktúra területén is, többek között a Partizán Sportlétesítmény felújítását illetően.

D.P.